Αγαπάμε τα λουλούδια και έχουμε την γνώση να διακοσμήσουμε κάθε σας εκδήλωση, τον γάμο, την βάπτιση, με τρόπο ξεχωριστό. Είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε και λατρεύουμε να δημιουργούμε μοναδικές δημιουργίες που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας!

Άλλωστε, κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και κάθε σημαντική στιγμή στη ζωή του πρέπει να έχει τον δικό της μοναδικό χαρακτήρα, να αφηγείται μία όμορφη ανθισμένη ιστορία. Τα άνθη, με το χρώμα και το άρωμά τους μας ταξιδεύουν κάπως μαγικά! Κάθε εκδήλωση είναι για εμάς μια ευκαιρία να βυθιστούμε στον κόσμο του λουλουδιών και να συνδυάσουμε το δικό σας αγαπημένο λουλούδι με τα πιο πράσινα και λαμπερά φυλλώματα.

Για εμάς, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και γι αυτό με επαγγελματισμό σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ένα παζλ λουλουδιών μόνο για εσάς… το δικό σας Flower Puzzle!

Κάθε event κι ένα αγαπημένο παζλ από λουλούδια!
THE FLOWER PUZZLE

Η ομάδα μας διαθέτει επίσης πιστοποίηση στο σχεδιασμό γάμου και εκδηλώσεων. Η γεωπόνος ανθοδέτης μας, Ελένη, κατέχει δίπλωμα Wedding Planner και Event Management (με διάκριση – Distinction) για να είστε σίγουροι πως η οργάνωση της εκδήλωσης σας θα είναι απόλυτα επιτυχημένη!