Αγριολούλουδα στο Θέρος

  • Our couple Μιχαέλα & Κώστας
  • Recipe Αγριολούλουδα, Στάχυα & Λινάτσα
  • Location Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Προδρόμου - Αρτέμιδα
  • Florals&Deco The Flower Puzzle
  • Photography Pahountis Photography
  • Venue Αγρόκτημα Μελεαγρίς

Το όραμα της Μιχαέλας για τον γάμο ήταν ξεκάθαρο… Αγριολούλουδα και το νυφικό μπουκέτο να μοιάζει σαν να το έχεις μόλις μαζέψει απ’ τον αγρό. Α! και στάχυα… πολλά στάχυα!

Την νύφη συνόδευαν βιολιά και τα παρανυφάκια σκόρπιζαν ανθάκια όλο χάρη. Ο πλακόστρωτος διάδρομος ήταν διακοσμημένος με αρωματικά φυτά, λεβάντες, βασιλικά, θυμάρι, ρίγανη μέσα σε τσουβαλάκια από λινάτσα που σκόρπιζαν απλόχερα το άρωμά τους. Οι νυφικές λαμπάδες πιστές στα θέλω του ζευγαριού. Διακοσμημένες με στάχυα και αμάραντο, υλικά απόλυτα ταιριαστά με τον αυγουστιάτικο απογευματινό ήλιο που τις έλουζε.
Τα μικρά χρυσάνθεμα santini σε πράσινο και κίτρινο χρώμα ήταν η πινελιά του ανθοδέτη, η έμπνευση της στιγμής! Άλλωστε το ζευγάρι μας είχε τόσο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα και τα santini τόση πολύ ζωντάνια! — ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη! _η ανθοδέτης

Λυσίανθοι, άστερ και solidago συμπλήρωναν την παλέτα χρωμάτων και ανθέων και συνοδεύονταν ταιριαστά με τα ανέμελα καταπράσινα φυλλώματα asparagus ΑΚΑ αράχνης!

Το ρύζι έπεσε σε αφθονία και πολύ γρήγορα από το χορό του Ησαϊα, περάσαμε σε παραδοσιακούς χωρούς στον κήπο του Αγροκτήματος Μελεαγρίς. Στην υποδοχή των καλεσμένων μαζί με το welcome drink περίμενε το τραπέζι ευχών/ candy bar με κουφέτα διαφόρων γεύσεων και χρωμάτων και πολλά διακοσμητικά στοιχεία, με συναισθηματική αξία για το ζευγάρι όπως οι κατάλευκες πέτρες από την Φολέγανδρο!

Να ζήσετε!