Ανεπιτήδευτη Ομορφιά

  • Our couple Χρυσάνθη & Δημήτρης
  • Recipe Dusty pink & white
  • Location Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου - Καμάρθι Παιανίας
  • Florals&Deco The Flower Puzzle
  • Photography Momentary Frame

Ροζ και λευκό, οι απόλυτοι πρωταγωνιστές!
Ο λόφος Καμάρθι στην Παιανία εκτός από καταπράσινα δένδρα και ευγενικούς περιπατητές, κρύβει το ξωκλήσι του Αγίου Ιωάννου. Το ξωκλήσσι γραφικό⋅ μόνη είσοδος η στενή πλαϊνή πόρτα που πλαισιώνεται από την πετρόχτιστη αυλή. Η ανεπιτήδευτη ομορφιά του χώρου μας συγκίνησε, είχαμε χρέος να την αναδείξουμε!

Η απόχρωση του ροζ που επέλεξε η Χρυσάνθη, “dusty pink” !
Το νυφικό μπουκέτο που δημιουργήσαμε για εκείνη, ήταν με λευκά και ροζ τριαντάφυλλα πλαισιωμένα με γυψοφύλλη• να μοιάζει με συννεφάκι λευκό. Δώσαμε ένταση και χαρακτήρα στο μπουκέτο προσθέτωντας μερικά τσαχπίνικα ροζ πιπέρια και δαντελένια κορδέλα στο δέσιμο!

Ο στολισμός στις λαμπάδες του γάμου κινήθηκε στο ίδιο ύφος, όμως εδώ ξεχώρισαν οι αλστρομέρειες panorama και η λεβάντα σκόρπισε στον χώρο το χαρακτηριστικό άρωμά της.

«Tip: Κάντε την διαφορά επιλέγοντας κοντά κεριά για λαμπάδες γάμου»

Η γραφική καμπάνα που δεσπόζει στον εξωτερικό χώρο πλαισιώθηκε με μεταλλικά φανάρια, dusty pink υφάσματα και άνθη και κάπως έτσι δημιουργήσαμε ένα πρωτότυπο και φυσικό photobooth. Οι καλεσμένοι είχαν το τέλειο σημείο για μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες.

«Μότο στολισμού: Αξιοποιώ την φυσική ομορφιά του χώρου, την αναδεικνύω!»

Αχ! όμορφο ξωκλήσι! Λατρέψαμε ακόμα και τα σκασίματα στον σοβά του τοίχου σου, και τα αναδείξαμε γιατί είναι μέρος της γοητείας σου.

Tip: Δες τον χώρο συνολικά, σκέψου που θα στέκονται οι καλεσμένοι, τι θα βλέπουν… σχεδίασε και διακόσμησε!