Γιορτινός γάμος στην Αθήνα

  • Our couple Ιωάννα & Γιάννης
  • Recipe Festive Season Wedding
  • Ingredients Red Naomi, Firs, Cedar, candles and jolly
  • Location Ι.Ν. Αγίου Νικολάου του Πτωχοκομείου
  • Florals & Deco The Flower Puzzle
  • Venue ΛΑΕΔ - Ρηγίλλης
  • Photography Studio Pettas

Δεκέμβριος στο κέντρο της Αθήνας. Χριστουγεννιάτικη διάθεση και ένα αγαπημένο ζευγάρι περνάει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο στολισμός του γάμου της Ιωάννας και του Γιάννη είχε εορταστικό ύφος, καθώς τελέστηκε το μήνα Δεκέμβριο. Κόκκινα τριαντάφυλλα, έλατο, λευκά κεριά και βελούδινα υφάσματα ολοκλήρωναν το ειδυλιακό σκηνικό. Η χρωματική παλέτα που επιλέχθηκε ήταν το κόκκινο και το λευκό, και το κύριο στοιχείο ήταν το τριαντάφυλλο μαζί με ευκάλυπτο, έλατο, κέδρο, κουκουνάρια, γυψοφύλλη, λίλιουμ και άλλα.

Το μπουκέτο της Ιωάννας δημιουργήθηκε σε στρογγυλό ανάλαφρο σχήμα με τριαντάφυλλα red naomi και φυλλώματα ευκαλύπτου. Ένα μοναδικό κομμάτι που θύμιζε γιορτές αλλά και απέραντη αγάπη. Ο Ι.Ν. Αγίου Νικολάου του Πτωχοκομείου στη Ρηγίλλης, στολίστηκε με κατακκόκινα βελούδινα υφάσματα, και εντυπωσιακές συνθέσεις από έλατο, κέδρο, χρυσές και λευκές λεπτομέρειες. Συνθέσεις δαπέδου καλωσόριζαν τους μελλόνυμφους και μαζί με τα κεριά, τα κουκουνάρια και το έλατο δημιουργούσαν μια πραγματικά Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Οι νυφικές λαμπάδες από μασίφ κερί στολίστηκαν με συνθέσεις από κόκκινα τριαντάφυλλα και έλατο ολοκληρώνοντας τον στολισμό. 

Ο χώρος της δεξίσωσης ακολούθησε στο ίδιο ύφος με βελούδινα υφάσματα, κεριά, γυψοφύλλη, τριαντάφυλλα και έλατο. Ιδιαίτερη νότα αποτέλεσε το τραπέζι των ευχών που φιλοξένησε τα κεράσματα και τα κουφέτα.

Tip: Βελούδο, έλατο και κόκκινα άνθη. Τι καλύτερο για ένα γάμο το Δεκέμβριο. 

Διαβάστε το αφιέρωμα για γιορτινή διακόσμηση στο Everafter