Παραδοσιακή Ελληνική Αυλή

  • Our couple Κωνσταντίνα & Evan
  • Our baby Λιλιάννα
  • Recipe Traditional Greek Feast
  • Ingredients Banners, Embroidery, Camomile, Vibrant Colour
  • Location Grand Resort Lagonissi
  • Florals & Decoration The Flower Puzzle
  • Venue Uranus Veranda, Grand Resort Laginissi
  • Photography Jason Kenanoglou

Greek American Destination Wedding

Η Κωνσταντίνα και ο Evan, έρχονται για να παντρευτούν στην Ελλάδα και επιλέγουν για θέμα την παραδοσιακή ελληνική αυλή. Τα έντονα χρώματα και οι χαρούμενες νότες κυριαρχούν τόσο στο μυστήριο του γάμου, όσο και στη βάπτιση της μικρής Λιλιάννας. Η χρωματική παλέτα του στολισμού βασίζεται σε ροζ, κίτρινο, πορτοκαλί, φούξια και λευκό, με πολύ ξεχωριστές πινελιές, όπως τα χειροποίητα σημαιάκια στα ίδια χρώματα, αλλά και τα σεμεδάκια. 

Ο μαγικός χώρος του Grand Resort Lagonissi, φόρεσε τα καλά του και θύμιζε μια καθόλα ελληνική γιορτή, όπως ήταν η επιθυμία του ζευγαριού. Συνθέσεις πάνω σε θαλασσόξυλα, γιρλάντες με σημαιάκια και άνθη σε έντονα χρώματα τοποθετήθηκαν στον περίβολο χώρο της εκκλησίας. Οι λαμπάδες ακολούθησαν το ίδιο ύφος με παραδοσιακά στεφάνια με πολύχρωμα άνθη και φυλλώματα να τοποθετούνται πάνω σε κηροστάτες θαλασσόξυλα.

Η νυφική ανθοδέσμη της Κωνσταντίνας, σχεδιάστηκε ειδικά για την ίδια, με κύριο στοιχείο το χαμομήλι και το άρωμα του. Ένα ανάλαφρο στρογγυλό μπουκέτο με τριαντάφυλλα, σολιντάγκο, λίγα φυλλώματα αμάραντου και φυσικά το αγαπημένο της χαμομήλι. Το δέσιμο με πλεκτή κορδέλα ακολουθούσε το ύφος των κεντημάτων σε άλλα σημεία του στολισμού.

Ο χώρος του Uranus Veranda γέμισε από μακρόστενα τραπέζια όπως στα ελληνικά γλέντια, τα οποία στολίστηκαν με γυάλινα βαζάκια με πολύχρωμα άνθη και σημαιάκια, ράνερ λινάτσας και λευκά σεμεδάκια. Το candy bar φιλοξενούσε παραδοσιακά ελληνικά γλυκά που έγιναν ανάρπαστα!

Ξεχωριστή νότα αποτελούσε το stand που φιλοξενούσε το ρύζι ντυμένο με σεμεδάκια και χρωματιστά άνθη.

Tip: Destination Wedding? Speak with our team about your wedding planning.