Κόκκινο, το Χρώμα του Έρωτα...

  • Our couple Μαρία & Γιώργος
  • Recipe Φλογερό κόκκινο
  • Location Ι.Ν. Γεννήσεως του Χριστού - Παιανία
  • Florals&Deco The Flower Puzzle
  • Photography Photobar
  • Venue Da Vinci

Φωτιά στα κόκκινα το ζευγάρι μας!
Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι ένωσαν τις ζωές τους στην όμορφη εκκλησία που δεσπόζει στην μικρή πλατεία του “παλιού χωριού” της Παιανίας. Στον στολισμό κυριάρχησε το κόκκινο χρώμα με τριαντάφυλλα red naomi, υπέρικο αλλά και γυψοφύλλη semi red & white!

Το νυφικό μπουκέτο από αυτά που ελάχιστες νύφες επιλέγουν… τολμηρό, κλασσικό στην όψη αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο και φυσικά κατακκόκινο! Για την αγαπημένη μας Μαρία, δημιουργήσαμε ένα μπουκέτο από κατακόκκινα τριαντάφυλλα red naomi και κόκκινο hypericum. Αλλά την παραμυθένια αυτή του όψη, την οφείλουμε στο καταπράσινο φύλλωμα maidenhair vine που το έκανε να μοιάζει τόσο νεραϊδένιο και φυσικά, στην ίδια την Μαρία που έλαμπε από ευτυχία!

Για τους υπέρκομψους γαμπρό και κουμπάρο ήταν χαρά μας που δημιουργήσαμε μπουτονιέρες από υπέρικο, γυψοφύλλη, φύλλωμα μυρτιάς και berries.

Ο στολισμός της δεξίωσης που ακολούθησε ήταν και αυτός φλογερός. Κάθε τραπέζι διακοσμήθηκε με μικρά γυάλινα βάζα γεμάτα κατακκόκινα τριαντάφυλλα, γυψοφύλλη και hanging amaranthus. Ρομαντική όψη έδιναν τα ροδοπέταλα και τα κρυσταλάκκια που ήταν διασκορπισμένα πάνω στο τραπέζι!  Το πρωτότυπο βιβλίο ευχών, ήταν ένα κατάλευκο δένδρο οπου στα κλαριά του κρεμόντουσαν χαριτωμένα οι ευχές. Το τραπέζι των ευχών ολόφωτο με πολλά σκαλιστά γυάλινα μπουκάλια διαφόρων σχημάτων, φωτάκια και φυσικά τούλι του ονείρου!

TIP: τολμήστε με έντονα χρώματα, η επιλογή θα σας δικαιώσει

Βίον Ανθόσπαρτον Μαρία & Γιώργο!