Μποέμ καλοκαιρινός γάμος

  • Our couple Άννα & Τάκης
  • Recipe Boho is a life style!
  • Ingredients Μποέμ, Toffee roses, cosy details, chill vibes
  • Location Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιοπαναγιάς, Κάντζα
  • Florals & Deco The Flower Puzzle
  • Venue Villa Karolina
  • Photography Marios Paradeisis

Ο Μποέμ γάμος που ονειρεύεστε!

Η Άννα και ο Τάκης επέλεξαν να παντρευτούν στην καρδιά του καλοκαιριού. Η ατμόσφαιρα που σχεδιάσαμε για το ζευγάρι βασιζόταν σε ένα μποέμ ύφος που ταίριαζε απόλυτα στους ίδιους με διάφορες cosy λεπτομέρειες, pampas grass, χαλιά, μαξιλάρες και μακραμέ. Ακολουθώντας το ύφος του γάμου, η χρωματική παλέτα αποτελούνταν από λευκό, ροδακινί και πράσινο,. To χρώμα  που επέλεξε να φοράει ο Τάκης την ημέρα του γάμου του!

Το νυφικό μπουκέτο της Άννας, όπως και κάθε μπουκέτο μας σχεδιάστηκε ειδικά για τη νύφη. Ακολουθούσε το μποέμ ύφος, έχοντας όμως ένα ανάλαφρο στρογγυλό σχήμα. Η γυψοφύλλη, η λεβάντα, τα στάχυα, τα pampas grass και τα φυλλώματα συνόδευαν απόλυτα τα τριαντάφυλλα σε χρώμα toffee! Τα pampas grass και τα στάχυα αποτελούσαν βασικό στοιχείο όλων των συνθέσεων του γάμου, όπως το στολισμό των λαμπάδων, του αυτοκινήτου, των τραπεζιών και του τραπεζιού των ευχών, συνοδευόμενα από φρέσκα άνθη και φυλλώματα. 

Ιδιαίτερο κομμάτι για το ζευγάρι, τους φίλους του, αλλά και εμάς, αποτέλεσε η ξύλινη τριγωνική αψίδα που τοποθετήθηκε στη δεξίωση. Η αψίδα διακοσμήθηκε με πολύχρωμα χαλιά, μαξιλάρες, μακραμέ διακοσμητικά, καλάθια και μπουκέτα με ολόφρεσκα άνθη. Τα τριαντάφυλλα σε χρώμα toffee έδεναν απόλυτα με τα έντονα στάχυα, τα αποξηραμένα διακοσμητικά και τα φυλλώματα ευκαλύπτου.

Tip: Ζείτε στους ρυθμούς του Μποέμ; Τα άνθη πρέπει να εναρμονίζονται με τη διακόσμηση για να δημιουργηθεί ένα συνολικό Boho ύφος. 

Διαβάστε το αφιέρωμα στο Everafter