Ένα ζευγάρι, δύο μυστήρια!

  • Our couple Ελένη & Oscar
  • Recipe Festive & Elegant
  • Ingredients Mexican laughs, Greek Temperament, Burgundy, Christmas & Love
  • Location Κ. Ν. Αγίου Παύλου & I. N. Αγίας Τριάδας
  • Florals & Deco The Flower Puzzle
  • Venue Piraeus Theoxenia Hotel
  • Photography My Wed - Παναγιώτης Τουρκίσας

Είχαμε τη χαρά να διοργανώσουμε ένα ξεχωριστό διπλό μυστήριο για τη μεγάλη μέρα του Oscar και της Ελένης! Ο γάμος τους ήταν χριστουγεννιάτικος, με ζεστά χρώματα και διεθνή χαρακτήρα. Το ζευγάρι κάλεσε φίλους από πολλές διαφορετικές χώρες, ενώ τελέστηκαν δύο μυστήρια γάμου, πρώτα ο καθολικός και στη συνέχεια ο ορθόδοξος γάμος.

Η νύφη κατέφτασε στα σκαλιά του Καθολικού Ναού του Αγίου Παύλου και πρώτα ξεκίνησε το καθολικό μυστήριο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε θρησκευτικός γάμος στον Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Τριάδας. To θέμα του στολισμού ήταν κλασσικό, κομψό και ταυτόχρονα γιορτινό. Το κύριο χρώμα ήταν το βυσσινί, κόκκινο της βουργουνδίας. Για το διπλό μυστήριο της Ελένης και του Oscar ακολουθήσαμε ένα κλασσικό elegant chic ύφος, με χριστουγεννιάτικες νότες. Τα άνθη, τα χειμερινά κλαριά, το έλατο, τα κουκουνάρια και τα κεριά δημιούργησαν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, γιορτινό, επιβλητικό που ξεχείλιζε από αγάπη!

Η Ελένη ήθελε το νυφικό μπουκέτο να έχει κίνηση, και έτσι επιλέξαμε τα hanging red amaranthus που δημιουργούσαν μαζί με φυλλώματα ψευδοπιπεριάς τη μορφή του cascading μπουκέτου. Λυσίανθος, brunia, χρυσάνθεμο barca red, ανιγόζανθος, leucadendron burgundy sunset, γκι, γυψοφύλλη και φυσικά έλατο και κυπαρίσσι, τι πιο γιορτινό από αυτά!

Στον εξωτερικό χώρο του καθολικού ναού τοποθετήθηκαν επιδαπέδια γυάλινα βάζα βοημίας, με κλαριά και έλατο, κουκουνάρια, κεριά και ασημί – βουργουνδί λεπτομέρειες. Στην ορθόδοξη εκκλησία τα επιδαπέδια φανάρια, με μπουκέτο λουλουδιών, φώτιζαν τις σκάλες της εκκλησίας δημιουργώντας μια μαγική γιορτινή ατμόσφαιρα.

Tip: Διοργανώνετε destination wedding; Θα φροντίσουμε, ώστε οι καλεσμένοι σας να έχουν την πιο ξεχωριστή εμπειρία.

Διαβάστε το αφιέρωμα στο Gamos Portal