Το φετινό χρώμα είναι το Magentraverse! Τι σημαίνει αυτό;

Η PANTONE θέλησε να δώσει μια νέα οπτική για το 2023 επιλέγοντας το Viva Magenta 18-1750, που εκπροσωπεί τη ζωντάνια και τη δυναμικότητα! Με το πέρας της πανδημίας, η φετινή επιλογή θέλει να δώσει έμφαση στη χαρά, την αισιοδοξία, τη διασκέδαση, τον εορτασμό με ένα χρώμα που πηγάζει από το κόκκινο, αλλά και απαντάται στη φύση. Είναι ένα ‘αντισυμβατικό χρώμα για μια αντισυμβατική χρονιά’, δηλώνει η PANTONE. Aνήκει στα πορφυρά χρώματα και εμείς το αγαπάμε!

Το φετινό χρώμα Viva Magenta συμβολίζει τη δύναμη, αλλά και το ‘statement’. Αγκαλιάζει όσους αγαπάνε τη ζωή και θέλουν να χαρούν, να αυτοεκφραστούν, να δημιουργήσουν χωρίς περιορισμούς. Το Metaverse, συμβολίζει ένα ‘μετα-σύμπαν’ που δημιουργεί νέες ευκαιρίες για να εκφραστούμε.

Στην εποχή της τεχνολογίας θέλουμε να εμπνευστούμε από τη φύση και το τι ειναι πραγματικά αληθινό.

Leatrice Eisenman – Γενική Διευθύντρια της PANTONE

Καθώς το χρώμα της χρονίας 2023 είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φύση και ‘ξυπνάει’ το πνεύμα μας, είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε τέλειες αποχρώσεις στολισμού και διακόσμησης. Είναι ένα χρώμα που επιτρέπει να συνδυάσουμε έντονους με πιο ‘ήρεμους’ τόνους για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Είτε δημιουργήσετε με το Magenta και το Cherry Pink σαν βασικό στοιχείο, είτε το εντάξετε στην ευρύτερη χρωματική παλέτα του γάμου σας, ένα είναι σίγουρο, θα συναρπάσετε. Είναι χρώμα statement!

TIP: Θα πρέπει να γνωρίζετε πώς οι αποχρώσεις του Magenda, του Cherry Pink και του Κόκκινου γράφουν τέλεια στον φωτογραφικό φακό!

To The Flower Puzzle έχει τολμήσει παρόμοιους συνδυασμούς και στο παρελθόν.

Δείτε εδώ: Πραγματικούς Γάμους με αποχρώσεις Magenta & Κόκκινου

www.theflowerpuzzle.gr

One thought on “2023: Το PANTONE χρώμα της χρονιάς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *