Σκέφτεστε εδώ και καιρό πώς έχετε βρει το άλλο σας μισό και είναι η ώρα για το επόμενο βήμα; Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να σας δώσει τον απαραίτητο ρομαντισμό, αλλά και το στοιχείο της έκπληξης, καθώς το ταίρι σας πιθανά θα περιμένει μια ρομαντική κίνηση, αλλά όχι και την πρόταση! Αν λοιπόν ήρθε η ώρα να πειτε ‘πάρε την καρδιά μου και κάντη ό,τι θες’, έχουμε μερικά tips για να κάνετε τη στιγμή αυτή μαγική!

Αρχικά να είστε ο ευατός σας. Προτάσεις υπάρχουν πολλές, αλλά αν τολμήσετε κάτι που ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν ταιριάζει σε εσάς και το ταίρι σας, θα δημιουργήσετε επιπλέον άγχος χωρίς λόγο. Σκεφτείτε τι σας αρέσει και τι θα του/της άρεσε σε μια τέτοια στιγμή. Τα άνθη, τα μπαλόνια, ένα γεύμα και μια ρομαντική βόλτα ή τα σοκολατάκια αποτελούν κλασικές προτάσεις σε μια τέτοια κίνηση, γιατί όμως να μη κάνετε αυτή τη στιγμή λίγο πιο ξεχωριστή;

Γεμίστε το χώρο σας με άνθη

Αν έχετε αποφασίσει πώς η πρόταση θα γίνει στο σπίτι ή σε κάποιον άλλο δικό σας χώρο, μετατρέψτε το χώρο σε μια ατμοσφαιρική, ρομαντική φωλίτσα γεμίζοντας τον με φρέσκα άνθη, ροδοπέταλα, και συνθέσεις. Σε συνεργασία με ειδικό ανθοδέτη, μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο σκηνικό όταν θα λείπει από το σπίτι ή και να προμηθευτείτε τα άνθη και να …σηκωθείτε λίγο νωρίτερα το πρωί, ώστε να γεμίσετε τον χώρο λουλούδια και ροδοπέταλα. Σε αυτή την περίπτωση, μάλλον θα είναι εμφανές ότι κάτι έχει αλλάξει στο χώρο, άρα η πρόταση θα πρέπει να έρθει με το που θα τα δει.

Κρύψτε το δαχτυλίδι σε μια ιδιαίτερη σύνθεση ή αιωρούμενα μπαλόνια.

Αν σας αρέσουν τα μυστήρια, και θέλετε και λίγο σασπενς, σχεδιάστε τη στιγμή έχοντας το στοιχείο της αναζήτησης. Μιλήστε με την/τον ανθοδέτη σας και δημιουργήστε μια πρωτότυπη αλλά κατά τα άλλα ‘αναμενόμενη΄ σύνθεση για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Εκ πρώτης όψεως θα προσφέρετε στο ταίρι σας ένα μικρό δώρο για την ημέρα αυτή, όταν όμως κοιτάξει πιο προσεκτικά….. θα καταλάβει ότι η ‘ερώτηση’ ακολουθεί.

Πρόταση γάμου υπό το φως του φεγγαριού

Σας αρέσουν οι εξωτερικοί χώροι, έχετε κάποιο ‘δικό σας’ σημείο, αλλά θα θέλατε να του δώσετε μια ξεχωριστή μορφή για εκείνη τη στιγμή; Φυσικά και μπορείτε! Μιλήστε με την/τον ανθοδέτη σας, και μετατρέψτε το ‘παγκάκι’ που πρωτοερωτευθήκατε σε μια όαση αγάπης. Τι κι αν δώσατε το πρώτο σας φιλί σε ένα από τα δρομάκια του νησιού ή της ακρόπολης; Η ομάδα που θα εμπιστευθείτε μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό για εσάς, και εσείς δεν έχετε παρά να την/τον κρατήσετε στην άγνοια μέχρι να φτάσετε εκεί!

Στείλτε γράμμα

Αν προτιμάτε τα γραπτά, αλλά δεν είστε και σίγουροι πότε θα φτάσει το ταχυδρομείο…. συννενοηθείτε για ένα special delivery την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Γράψτε ό,τι έχετε να πείτε και ετοιμάστε μια ωραία έκπληξη ενώ είστε σπίτι. Μπορεί να χτυπήσει το κουδούνι, και ενώ παρακολουθείτε κρυφά (κάνοντας πως δεν το ακούσατε) να δείτε να παραλαμβάνει ένα flower box, μια σύνθεση με μπαλόνια ή και κάτι άλλο που μέσα τους θα κρύβουν όσα έχετε να πείτε. Αφήστε τη/τον να τα διαβάσει και μετά κάντε την εμφάνιση σας…. !

Παραλία

Γεμίστε την παραλία χρώμα! Εδώ είμαστε με το περιβάλλον, που σημαίνει ότι, ό,τι και να κάνουμε καλό θα είναι να το μαζέψουμε μετά (όπως και σε κάθε εξωτερικό χώρο). Όμως οι επιλογές είναι αμέτρητες. Στρωμένα ροδοπέταλα για τους φουλ ρομαντικούς, διαδρόμους με άνθη και κεριά, backdrop συνθέσεις και ότι άλλο φανταστείτε μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μια ήσυχη παραλία. Ζητήστε από την ομάδα που θα επιλέξετε να ετοιμάσει και ένα καλάθι με ‘τα απαραίτητα’, όπως κάποιο αφρώδη οίνο, γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, χαλάκια για να καθίσετε μετά και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μοναδική στιγμή.

Όποιον τρόπο και αν επιλέξετε, να ξέρετε ότι αρκεί να είναι μοναδικός για εσάς και το ταίρι σας. Αφορά μόνο εσάς και είμαστε μαζί σας για να τον σχεδιάσουμε στην εντέλεια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *