Στόχος για το γάμο σας είναι να τον απολαύσετε εσείς και η/ο σύντροφός σας. Αλλά φυσικά δε θα λέγαμε όχι σε μερικές λεπτομέρειες που θα κάνουν την σημαντική αυτή μέρα, να ξεχωρίσει. Όταν σχεδιάζουμε το ‘παζλ του γάμου’ ενός ζευγαριού, επιθυμούμε κάθε ‘κομμάτι’ να αντιπροσωπεύει το ζευγάρι και φυσικά να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Συνδυάζοντας στοιχεία που αντιπροσωπεύουν εσάς ως χαρακτήρες και αποδίδοντάς τα με ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, θα δημιουργήσετε το απόλυτο σκηνικό ενός ονειρεμένου γάμου. Θέλετε funky, κλασσικό, ρομαντικό, destination, με winter vibes ή full summer mood; Αρκεί να είστε ο εαυτός σας! Χαρείτε το!

Τολμήστε τα χρώματα! Κάτι που δε θα σας πουν πολλοί, είναι ότι τα έντονα χρώματα ανεβάζουν τη διάθεση και γράφουν τέλεια στο φωτογραφικό φακό. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε κάτι που σας κάνει να νιώθετε άβολα όπως ένα νυφικό με χρώμα, αλλά μπορείτε να διαλέξετε κάποιο ζωντανό χρώμα ως βασικό για τα άνθη και κάποιες λεπτομέρειες, όπως υφάσματα, κορδέλες κ.α.

Είστε λάτρεις των φωτογραφιών;

Ακόμα ένα μυστικό είναι ότι τα backdrops αποτελούν όλο και συχνότερα κομμάτι του γαμήλιου πάρτυ, καθώς αποτελούν το τέλειο σκηνικό για τις φωτογραφίες που έχετε ονειρευτεί. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα εντυπωσιακό backdrop από άνθη ή μπαλόνια και να είστε σίγουροι ότι θα γίνει ανάρπαστο. Ειδικά αν συνοδεύεται από τα απαραίτητα αξερουάρ, όπως γυαλιά, photo props, κάμερες κλπ. Αν έχετε ένα κλασσικό στιλ γάμου, μπορείτε να εντυπωσιάσετε με ένα backdrop από άνθη και φωτεινά γράμματα.

Μήπως σχεδιάζετε ένα destination wedding ή απλώς σας αρέσει να μας καλομαθαίνετε; Τα δώρα καλωσορίσματος θα ξετρελάνουν τους καλεσμένους σας και θα τους προσφέρουν τα απολύτως απαραίτητα για την ημέρα του γάμου…. ή και την επόμενη. Αναθέστε την προετοιμασία ενός wedding site στη wedding planner σας, καθώς θα σας βοηθήσει με τη διαχείρηση όλων των καλεσμένων του εξωτερικού.

www.theflowerpuzzle.gr

Αν αυτό που περιμένετε είναι το γαμήλιο πάρτυ, μην παραλείψετε να έχετε τα απαραίτητα cocktail. Στους καλεσμένους αρέσει να έχουν προτάσεις από τη νύφη και το γαμπρό, αλλά επιλέξτε και κάποια διαχρονικά – all time classic – ποτά για εκείνους που προτιμούν να μένουν σταθεροί στις συνήθεις επιλογές!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *