Πολλά ζευγάρια θέλουν να σχεδιάσουν, επιλέξουν και οργανώσουν τα πάντα για αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής τους. Αλλά συχνά κυριαρχεί η εντύπωση πως μία/ένας wedding planner θα πάρει αυτή τη χαρά. Λάθος! Η/Ο wedding planner θα σας πάρει μόνο τα άγχη και θα σας φέρει σε επαφή με τους επαγγελματίες του χώρου.

“Χαρείτε το και αποβάλλετε το άγχος!”

Η οργάνωση ενός γάμου απαιτεί χρόνο! Η wedding planner θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το χρόνο, θα κάνει την απαραίτητη έρευνα για τους σωστούς επαγγελματίες και θα σας δώσει πολλές ιδέες για να επιλέξετε την καλύτερη!

“Θα δημιουργήσει το ύφος και θα ενώσει όλα τα κομμάτια του παζλ”

Έχετε δει ή πάει σε γάμους όπου όλα είναι προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και το ύφος/concept του γάμου αποτυπώνεται παντού; Μία wedding planner έχει αυτό το ρόλο!

Δεν πειράζει αν δε γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε, αφήστε τους ειδικούς να σας συμβουλέψουν. Η wedding planner θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το concept, το στυλ και το συναίσθημα που θέλετε για το γάμο σας, αλλά και το στολισμό που ταιριάζει με αυτό. Επιλέγοντας τα κατάλληλα άνθη, αντικείμενα, και με κύριο στοιχείο το νυφικό σας και την τοποθεσία θα δημιουργήσει το concept που ταιριάζει στην αισθητική σας και θα κάνει τη μέρα σας (αλλά και τη μέρα των καλεσμένων σας) μαγική!

“Είναι ο άνθρωπός σας για τα πάντα”

Ένας γάμος απαιτεί συνεχή προσήλωση και εμπλέκονται περί τους 25 επαγγελματίες. Από τον στολισμό και τη διακόσμηση μέχρι τα προσκλητήρια, venue, catering, φωτογράφους κλπ. Η wedding planner, θα σας συνοδέψει σε ραντεβού, θα επικοινωνήσει με όλους τους επαγγελματίες και θα σας βοηθήσει να κάνετε τις επιλογές που ταιριάζουν με το ύφος του γάμου που ετοιμάζετε.

“Μια μαγική στιγμή για τους καλεσμένους σας”

Ειδικά στην περίπτωση που έχετε καλεσμένους από άλλες χώρες ή σχεδιάζετε ένα destination event θα αναλάβει να κάνει την εμπειρία αξέχαστη σε συγγενείς αλλά και ξένους καλεσμένους.

“Που θα βρείτε την/τον κατάλληλο wedding planner με την εμπειρία και τις γνώσεις που θέλετε;”

Μπορεί το ‘πανεπιστήμιο’ της wedding planner να είναι η εμπειρία σε εκδηλώσεις, αλλά οι επαγγελματίες θα έχουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. H ομάδα του The Flower Puzzle και ειδικά η Lead γεωπόνος-ανθοδέτης μας, Ελένη διαθέτει πιστοποίηση Wedding Planner Level 5 & Diploma in Event Management (με Distinction – Αριστείο). Οι πιστοποιήσεις γίνονται από τις διεθνείς υπηρεσίες πιστοποίησης CPD και Coursegate και τα διπλώματα μπορούν να πιστοποιηθούν ανά πάσα στιγμή online με τη χρήση του κωδικού πιστοποίησης.

“Θυμηθείτε. Η wedding planner είναι εκεί και όλα θα πάνε καλά”

One thought on “Wedding planner: Ρόλος & Πλεονεκτήματα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *