Γάμος Statement με το Κόκκινο να Κυριαρχεί

  • Our couple Πέννυ & Γιώργος
  • Recipe Red all over
  • Ingredients Red, more red, passion and a super sweet couple
  • Location Πόρτο Ράφτη
  • Florals & Deco The Flower Puzzle
  • Photography George Stamatiou
  • Venue Papagiannakos Winery

«πόσο σου πάνε τα κόκκινα…» 

Kάπως έτσι ξεκίνησαν όλα για την Πέννυ και το Γιώργο που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ένα καλοκαιρινό δειλινό, σε ένα εκκλησάκι περιτριγυρισμένο από αμπελώνες. Μιας και το κόκκινο έχει ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι, κυριαρχεί στη χρωματική παλέτα του στολισμού συνδυασμένο με το αγνό λευκό και πράσινα φυλλώματα. Τα κατακόκκινα τριαντάφυλλα της νυφικής ανθοδέσμης που χάρισε ο Γιώργος στην εκλεκτή της καρδιάς του σίγουρα αποτελούν ‘statement’, αλλά πάνω από όλα συμβολίζουν τη γνωριμία τους!

Αγαπημένο στοιχείο του Γιώργου ήταν τα λευκά, ασημί και χρυσά μπαλόνια που κρέμονταν από τα δένδρα στο κέντρο του κήπου και τα δεκάδες φαναράκια στο έδαφος, μιας και δημιουργούσαν μια μαγική, ατμοσφαιρική αλλά συνάμα funky διάθεση που επιζητούσε το ζευγάρι. Η Πέννυ ξεχωρίζει τη λευκή μανόλια που στόλιζε το δίσκο, μια λεπτομέρεια που αφορά τους μελλόνυμφους και δένει αρμονικά τα έντονα κόκκινα χρώματα με την αγνότητα του λευκού.

Το εκκλησάκι στολίστηκε με τα πιο πλούσια καλοκαιρινά άνθη και φυλλώματα. Μια ιδιαίτερη σύνθεση δημιουργήθηκε ειδικά για το σημείο της ξύλινης πόρτας, ενώ pampas grass σε κόκκινο και ιβουαρ δέσποζαν στην είσοδο. Οι λαμπάδες ακολούθησαν το ίδιο ύφος, με πλούσιες συνθέσεις να στολίζουν τους κηροστάτες. Ο στολισμός της δεξίωσης αποτελούνταν από συνθέσεις στα ίδια χρώματα και κεριά. Το photobooth που είχε επιλέξει το ζευγάρι στολίστηκε με ένα εκπληκτικό backdrop από μπαλόνια σε λευκό και ασημί και τράβηξε τα βλέματα όλων των νεαρών καλεσμένων που θέλησαν να το δοκιμάσουν.

Tip: Ένα backdrop από άνθη ή μπαλόνια είναι απαραίτητο αν προγραμματίζετε κάποιο είδος φωτογράφισης, καθώς αποτελεί το τέλειο σημείο για όλες τις φωτογραφίες. 

Διαβάστε το αφιέρωμα στο Everafter