Παραμυθένιος Greek - French Destination Wedding

  • Our couple Μαρύλια & Cyril
  • Recipe Greece & France in a Fairy Tale
  • Ingredients Sea, Sun, Orchids, Pure whites and calm greens
  • Location Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, Καβούρι
  • Wedding Planning The Flower Puzzle
  • Florals & Deco The Flower Puzzle
  • Photography Authentic Weddings Greece
  • Venue Vouliagmeni Lake

Paris mon amour…

Η ιστορία της Μαρίλυας και του Cyril είναι πραγματικά βγαλμένη από παραμύθι με πρωταγωνιστές τους ήρωες της Disney Land και το μαγευτικό Παρίσι. Το ζευγάρι πέρασε το κατώφλι της κοινής του ζωής στο μαγευτικό Καβούρι στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, μια γλυκιά καλοκαιρινή βραδιά. Η χρωματική παλέτα του γάμου βασίστηκε στο λευκό και αποχρώσεις του πράσινου με έντονο το ελληνικό στοιχείο, καθώς η Μαρίλυα ήθελε να ‘γευτούν’ όλοι οι καλεσμένοι την ελληνική ομορφιά, φιλοξενία και το ταπεραμέντο!

Η wedding planner του The Flower Puzzle, φρόντισε την οργάνωση του destination wedding, αλλά και κάθε άλλη λεπτομέρεια, δημιουργώντας κομμάτι κομμάτι το παζλ του γάμου της Μαρίλυας και του Cyril. Το δέσιμο του ελληνικού στοιχείου με το πριγκιπικό ύφος και νυφικό που επέλεξε η Μαρύλια, έγινε βήμα βήμα με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Οι ανθοστήλες του διαδρόμου και οι λαμπάδες της εκκλησίας βασίζονταν σε θαλασσόξυλα στολισμένα με εντυπωσιακές συνθέσεις από λυσίανθο, ορτανσία, ορχιδέα, τριαντάφυλλα και φυλλώματα. Το λευκό χαλί που στήθηκε στην εκκλησία για την είσοδο του ζευγαριού πρόσθεσε μια πριγκιπική νότα στον προαύλιο χώρο, ενώ η τρίμετρη γιρλάντα από γυψοφύλλη που στόλισε το καμπαναριό πραγματικά μας ταξίδεψε στην παραμυθένια Disney Land.

Ξεχωριστό κομμάτι αποτέλεσε η νυφική ανθοδέσμη που χάρισε ο Cyril στην καλή του καθώς πρόκειται για μοναδικό κομμάτι από ορχιδέες συμπίντιουμ σε μορφή καταρράκτη, που δημιουργήθηκε ειδικά για τη γλυκύτατη Μαρύλια!

Ο μαγευτικός χώρος της Λίμνης Βουλιαγμένης όπου δώθηκε η δεξίωση των νεόνυμφων, γέμισε με εντυπωσιακές συνθέσεις πάνω σε θαλασσόξυλα. Η κυρτή αψίδα γεμάτη με άνθη που δημιουργήθηκε ειδικά για το χώρο του Photobooth, τράβηξε τα βλέματα ενώ δεν έλειπαν τα Props που έκαναν μικρούς και μεγάλους να ξαναγίνουν παιδιά και να χαρίσουν ιδιαίτερες αναμνήσεις στο ζευγάρι. Τις εντυπώσεις όμως, όπως και έπρεπε να γίνει, έκλεψε η είσοδος του ζευγαριού όπου έγινε με βάρκα στολισμένη με γυψοφύλλη. Ένα μαγευτικό σκηνικό, που ένωσε τη Γαλλία με την Ελλάδα. Θα σας ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτο αγαπημένοι μας Μαρύλια & Cyril! Félicitations! 

Tip: Αν σχεδιάζετε destination wedding, η/ο wedding planner θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους καλεσμένους σας.

Διαβάστε το αφιέρωμα στο love4weddings