Αφιερώματα σε γάμους και βαφτίσεις του The Flower Puzzle, αλλά και tips που μοιραστήκαμε μαζί σας.

Συχνά μοιραζόμαστε μαζί σας πραγματικούς γάμους και βαφτίσεις ή συζητάμε για ιδέες στολισμού γάμου, δώρα για την αγαπημένη και τον αγαπημένο σας και άλλα πολλά. Για να μάθετε λοιπόν λεπτομέρειες για το στολισμό, τη διακόσμηση, το μακιγιάζ, το κέντρο, catering αλλά και το πώς ένιωσαν τα ζευγάρια μας και οι γονείς δείτε τα παρακάτω αφιερώματα.
Για περισσότερα tips και ιδέες επισκεφθείτε τη Βlogs & tips σελίδα του website μας.

Θεματικός Στολισμός Βάπτισης: Μια μικρή παιχνιδιάρα Αλεπού!

Μια πανέξυπνη αλεπουδίτσα εμφανίστηκε και ξετρέλανε τους λίγους εκλεκτούς παρευρισκόμενους στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Παιανίας. Τον υπέροχο στολισμό επιμελήθηκε η ομάδα του The Flower Puzzle!

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Γιώργος – Τζώρτζια: Αριστοκρατικός γάμος με λευκά άνθη και ασημένιες λεπτομέρειες

Ο γάμος του Γιώργου και της Τζώρτζιας ήταν εντυπωσιακά όμορφος, με πλούσιο ανθοστολισμό και προσεγμένες διακοσμητικές λεπτομέρειες. Το ζευγάρι απόλαυσε κάθε στιγμή δίνοντας μας την ευκαιρία να απολαύσουμε και εμείς μαζί τους έναν υπέροχο, πραγματικό γάμο. Παρακάτω θα δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό που θα σας εμπνεύσει για τον δικό σας γάμο.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Oscar – Ελένη: Χριστουγεννιάτικος Γάμος σε Μπορντό Αποχρώσεις

Μία τυχαία συνάντηση σε κοινή παρέα, μία μετακόμιση, το λάστιχο ενός ποδηλάτου… όλα συνέβαλαν στο να γνωριστούν ο Oscar με την Ελένη.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Ρομαντικός Γάμος: Ιδέες Στολισμού Γάμου

Ο στολισμός ενός γάμου μπορεί να έχει πολλά διαφορετικά θέματα, ανάλογα το ύφος που προτιμάτε να ακολουθήσετε.

Η γεωπόνος Ανθοδέτης μας, Ελένη Νικολογιάννη προσθέτει: “Μη φοβηθείτε να συνδυάσετε παλ χρώματα με έντονες αποχρώσεις, όπως για παράδειγμα το ροζ παλ με το έντονο φούξια. Το ένα χρώμα θα αναδείξει το άλλο και η ανθοδέσμη θα φαντάζει πρωτότυπη και συνάμα ρομαντική”.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

10 + 1 Δώρα για τον αγαπημένο/η σας

Ξεχνώντας για λίγο το άγχος της καθημερινότητας και τη ρουτίνα που τη συνοδεύει, με μικρές, διακριτικές και όμορφες κινήσεις, μπορείτε να δείξετε στον/στη σύντροφο τι αισθάνεστε για εκείνον/η.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *