Δώστε το κατάλληλο ύφος στο γιορτινό τραπέζι

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά έχουν σχεδόν φτάσει και μετράμε αντίστροφα για στιγμές χαλάρωσης! Οι γιορτινές αυτές μέρες συνοδεύονται με στολισμένο σπίτι, γλυκά, οικογενειακές στιγμές και πολλή γιορτινή ατμόσφαιρα. Ακόμα και αν ο καιρός δεν είναι τόσο κρύος όσο θα τον προτιμούσατε, στολίστε το σπίτι και το γραφείο και μπείτε σε εορσταστικό…mood!

www.theflowerpuzzle.gr

Προτιμήστε φυσικά υλικά που μυρίζουν Χριστούγεννα! Το έλατο, το κυπαρίσσι, τα κυκλάμινα δίνουν ξεχωριστές νότες τις μέρες αυτές, αλλά είναι και πολύ πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Δημιουργήστε φανταστικές γωνιές με φρέσκα κουκουνάρια πασπαλισμένα με λίγη χρυσόσκονη, γεμίστε ένα μικρό έλατο με φιόγκους και κουδουνάκια ή ανάψτε τα αγαπημένα σας κεριά. Καλύψτε τις γλάστρες με εορταστικούς χριστουγεννιάτικους σάκους και δώστε αμέσως γιορτινή όψη στο σαλόνι ή τη βεράντα σας.

Αν θέλετε να απογειώσετε την εορταστική σας διακόσμηση, προμηθευτείτε κάποιο Χριστουγεννιάτικο στεφάνι (Christmas Wreath), στολισμένο με έλατο, μπάλες και άλλα ή ζητήστε από την/τον ανθοδέτη σας να δημιουργήσει μια σύνθεση ειδικά για το δικό σας εορταστικό τραπέζι! Φυσικά μπορείτε να προμηθευθείτε τα βασικά υλικά (έλατο, κανελα, πορτοκάλι, κεριά, άνθη, μπάλες) και να στολίσετε τον μπουφέ ή το τραπέζι σας. Άλλωστε κάποιες φορές χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτά που δημιουργούμε μόνοι μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *